Matcha armbandet med drycken

Många tar på sig ett armband för att de ska klä upp sig vid en finare tillställning. Om du ska anordna en fest eller ett event kan det vara en rolig idé om du matchar dina smycken med den dryck du serverar. I följande text får du några förslag på hur du kan tänka för att drycken i glaset ska matcha ditt armband.

Lyxigt armband

Om du ska ha på dig ett lyxigt armband av silver eller guld med ädelstenar ska du givetvis ha ett mousserande vin i glaset. Mousserande vin är oftast ljusa och har bubblor i sig, vilket kommer passa perfekt med ditt armband.

Armband med färg

Om du ska bära ett eller flera armband som har färg i sig, till exempel att stenarna är blå, röda, gröna eller lila, ska du välja ett rött vin. Ska du ha ett armband med rosa inslag eller som är av roséguld ska du ha rosévin i ditt glas.

Enkelt armband

Om du ska ha ett armband som är enkelt och exempelvis endast består av en kedja ska du välja ett vitt vin. På så sätt går vinet i samklang med ditt stilrena armband.

Låt gästerna välja vin

Förutom att du själv kan välja vin baserat på dina accessoarer kan det också vara roligt om du bjuder på alla sorters vin och låter gästerna ha samma tänk. Det är ett bra sätt att få folk involverade och känna sig avslappnade inför festligheterna. Tänk på att glasen ska vara genomskinliga för att vinet ska lysa igenom.

kalle