Sommaraccessoarer för barn

Sommaren är verkligen en härlig tid med mycket sol, bad och värme. Om du har barn är det klokt att investera i snygga och skyddande sommaraccessoarer så att ditt barn mår bra. Så får ni en riktigt skön sommar tillsammans.

Solhatt

Under sommaren är det viktigt att ha någonting på huvudet, särskilt under de varmaste dagarna. Men även lite kyligare dagar då solen är framme. Barn kan lätt bli solbrända, uttorkade och väldigt trötta om de är i solen för länge. Som förälder vill du naturligtvis skydda deras ömtåliga hud. Sommartid är det smart att ditt barn både har solhatt och en rolig keps att ta på sig. Olika huvudbonader för olika tillfällen och kläder. Det är också klokt att satsa på UV-skyddande solhattar. Alltså särskilt framtagna hattar som skyddar barnen mot den skadliga UV-strålningen. Perfekt att använda under sköna lata dagar på stranden eller när ni är i trädgården, leker och grillar. Köp solhatt till ditt barn på Apotek Hjärtat, som har flera snygga och skyddande modeller av solhattar att välja mellan. Passa samtidigt på att köpa solskydd till både dig och dina barn.

Solglasögon

Det är viktigt att skydda både dina och dina barns ögon. Köp solglasögon både till dig och dina barn. Det finns många roliga och färgglada solglasögon som dina barn kan välja mellan. Vissa barn älskar att ha solglasögon och tycker att de skuggar ögonen på ett skönt sätt, medan andra barn inte alls tycker om att bära solglasögon. De tycker att glasögonen är i vägen när de ska leka och cykla. Då underlättar det om barnen själva har fått välja vilka solglasögon de ska bära under sommaren.

Armband och halsband

Tycker ditt barn om armband och halsband? Det finns många härliga och färgglada armband och halsband som ett barn kan bära sommartid. Särskilt armband. Ett armband kan man ha på armen både när man klättrar i träd, cyklar, badar och leker. Ett halsband kan dessvärre fastna i grenar och andra saker, vilket gör att halsband är bättre vid födelsedagskalas, när ni grillar eller äter jordgubbstårta. Om ditt barn gillar smycken kan du också köpa armband för att använda som fotarmband. Eller så sätter ni er ute på altanen och skapar era egna smycken. Ett trevligt göra under riktigt varma dagar då man bara vill sitta i skuggan. Sommartid är det smart att satsa på halsband i snäckmaterial eller träpärlor. Då sommaren innebär mycket aktivitet finns det en risk att smycken både kan tappas bort och gå sönder.

kalle