Träning, sportarmband och utseende

Som alla vet är träning bra för din kropp, hälsa och själ. Du kommer att känna dig starkare, friskare, piggare och få ett bättre minne. Vår kropp behöver rörelse och varierad träning som inkluderar muskelstyrka, balans och kondition är rekommenderat. Fördelarna med regelbunden träning är många och kommer att stärka samt skydda dina leder och skelett plus ge bättre sömn och motståndskraft mot stress.

Sportarmband är ett bra hjälpmedel

Det är inte nödvändigt att hårdträna regelbundet eller vara en elitidrottare för att få nytta av ett sportarmband eller aktivitetsarmband. Från ett hälsoperspektiv har dessa armband funktioner som kommer att hjälpa dig med både din träning och ditt välmående. Dessa funktioner handlar om allt från exempelvis sömnavläsning, kalorimätare, stegräkning samt påminnelse om när du behöver röra på dig. Aktivitetsarmband eller sportarmband är inte lika dyra som sportklockor men har fokus på dina dagliga aktiviteter. Dessa armband kommer att ge dig bättre kontroll på både din träning och din kropp.

Fastare bröst

Ett problemområde som är mycket svårt att träna sig till är fastare bröst. Eftersom bröst består av fettvävnad kommer de troligtvis att bli mindre eller börja hänga av träning. Träning omförvandlar fett till muskler och en kvinnas bröst består som sagt inte av muskler. Du kan givetvis träna upp dina bröstmuskler för att stärka musklerna ovanför brösten men för vackra och fasta bröst krävs andra metoder. Hos Akademikliniken kan du få ett bröstlyft utfört av utbildade plastikkiruger som kommer att ge ett garanterat vackert och naturligt resultat. En byst som hänger eller är uttöjd kan ge problem när du tränar. Du är kanske nöjd med storleken av din byst men inte med dess form. Svaret till en vackrare byst är att genomgå ett bröstlyft som kommer att lyfta och forma om din byst. Resultatet kommer att bli en högre, vackrare och naturlig byst som du kommer att bli mycket nöjd med. Givetvis erbjuder Akademikliniken även bröstimplantat, hudbehandlingar och injektioner (botox och fillers), ansiktskirurgi och mycket mer plus en trygghetsgaranti.

Utseendet påverkar självförtroendet

Det är bevisat att vårt utseende påverkar vårt självförtroende så det är bra att ta hand om både kropp och själ genom att äta nyttigt och träna regelbundet. För att kunna må bra psykiskt behöver du även ta hand om din fysiska kropp. Att träna regelbundet är bästa receptet och variera gärna din träning. Rör på dig så ofta som du kan och ge dig ut i naturen. Plocka bär eller svamp, ge dig ut på vandring i skog och mark med tält och passa på att delta i orientering emellanåt. Cykla så ofta som du kan och simma gärna under sommaren.

I slutändan handlar det om att få din kropp och ditt sinne att må bra. Passa på att njut av livet, ditt utseende och en hälsosam aktiv livsstil.

kalle